PS5 Pro és una realitat. 799,99 eurets de res.

Després de mesos de filtracions, tant de les especificacions com del disseny, PS5 Pro és una realitat, en un discret video de 9 minuts, Mark Cerny ha presentat el nou model Pro de la seva consola.

El video en si no explica gaire, PS5 PRO tindrà una GPU millorada, incorporarà millores en ray tracing i PSRR, la tecnologia de Sony per millorar la resolució mitjançant machine learning, a l’estil del DLSS de les gràfiques NVIDIA.

Cerny ha fet èmfasi a no haver de triar entre els clàssics modes rendiment i fidelitat, PS5 Pro correrà a 60 FPS amb els mateixos settings gràfics que els actuals modes de fidelitat, l’esperat 4K60, veurem si això és real pròximament.

La consola també incorpora la tecnologia PS5 Pro Game Boost, que promet millorar l’estabilitat de més de 8500 jocs de Playstation 4 via retrocompatibilitat, aparentment a l’estil del que fa Xbox amb les seves Series S|X.

Al video de presentació hem vist alguns dels jocs millorats per a PS5 Pro com Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Demon’s Souls, Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Horizon Forbidden West, Marvel’s Spider-Man 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, The Crew Motorfest, The First Descendant i The Last of Us Part II Remastered.

La consola incorpora un disc de 2 TB i estarà disponible al mercat el dia 7 de novembre al preu de… 799,99€ al mercat europeu.

Si voleu posar-la en vertical caldrà comprar el suport a part, això sí, i si voleu lector també…

Us interessa? Ho trobeu una bogeria? Aquí ho tenim força clar.

POTSER VOLS LLEGIR  Xbox Game Pass puja de preu i s'acaben els jocs day one per alguns
Desplaça cap amunt